ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

 

Οι αλλεπάλληλες οικονομικές κρίσεις που διέπουν την παγκόσμια οικονομία δημιουργούν αναμφίβολα ανισότητες και κοινωνικούς αποκλεισμούς. Ο καπιταλισμός στις μέρες μας έχει δημιουργήσει ολιγοπώλια με αποτέλεσμα ο καταναλωτής ώς μονάδα να είναι σχεδόν ασήμαντος για τις μεγάλες εταιρίες.

Λειτουργώντας με τους κανόνες του καπιταλισμού σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε κοινωνικές ομάδες που μπορούν να διαπραγματευτούν καλύτερες τιμές στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν. Κάπως έτσι φτιάξαμε την πρώτη ομάδα μελισσοκόμων (vasilisses.com) που ήδη λειτουργεί και αγοράζει μαζικά είδη πρώτης ανάγκης για τις μελισσοκομικές μονάδες. Η επιτυχία του εγχειρήματος μας οδήγησε στο να φτιάξουμε τον prosforakia.

Μέσα στον prosforakia αρχικά εντάσσεσαι σε μία κοινωνική ομάδα με βάση τα χαρακτηριστικά σου (πχ. Οδηγός, ψαρας, κυνηγός, φοιτητής, συνταξιούχος κλπ). Η κοινωνική ομάδα αυτή που ανήκεις έχει συνήθως τις ίδιες ανάγκες.

Η πρώτη επιτυχία μας είναι να μπορέσουν οι χρήστες να προμηθευτούν τα πακέτα σύνδεσης με την καλύτερη προσφορά της αγοράς γι αυτούς. Μετά από λίγο διάστημα όταν θα συγκεντρώσουμε ένα σημαντικό αριθμό χρηστών θα κάνουμε το επόμενο βήμα που είναι οι μαζικές αγορές.

Στόχος μας είναι να πετύχουμε από κοινού τις καλύτερες τιμές για όλους μας...

 

Ενημερώσου αρχικά για την τηλεπικοινωνιακή προσφορά που έχουμε για σένα κάνοντας chat κάτω δεξιά και μπές στην ομάδα του prosforakia