Ποιοί είμαστε

Ποιοι είμαστε.

 

Η εταιρεία Ηλιάδης Πέτρος ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2007 με σκοπό το λιανικό εμπόριο τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.

Το 2009 υπέγραψε σύμβαση με την εταιρεία WIND HELLAS AEBE με σκοπό την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της στο ευρύ κοινό. Την ίδια χρονιά υπέγραψε σύμβαση και με τη ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΕΒΕ για τους ίδιους σκοπούς για την COSMOTE.

Ο Διαχειριστής της εταιρείας Πέτρος Ηλιάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Σπούδασε Business Economics and Finance καθώς και Marketing στο University of Indianapolis.

Από πολύ νωρίς μόλις το 1999 αντιλήφθηκε το νόημα των τηλεπικοινωνιών, εμπορευόμενος τηλεπικοινωνιακά προϊόντα, μόλις σταματούσε το μονοπώλιο του ΟΤΕ.

Σήμερα έχοντας πλέον μία 20 έτη εμπειρία στο χώρο έχει βοηθήσει τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών στη δημιουργία αναρίθμητων προπληρωμένων καρτών ομιλίας για κλήσεις προς εξωτερικό. Έχει συμβάλει στην πρώτη τοποθέτηση της νεοσύστατης τότε Q Telecom στα περίπτερα και στα μικρά mini market. Έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με τα τμήματα marketing των εταιρειών προϊόντα και υπηρεσίες (bundles-πακέτα φωνής και data) με σκοπό την προσέγγιση διαφόρων minority groups.

To 2013 ίδρυσε την εταιρεία Melefsis με σκοπό την παραγωγή και εμπορία μελιού. Οι μέλισσες τον γοήτευσαν γιατί είναι πολύ κοινωνικά όντα όπως και οι άνθρωποι. Παράλληλα το κανάλι που έφτιαξε στο youtube Μελισσοκομία Melefsis αριθμεί σήμερα περίπου 16000 συνδρομητές. Το σύστημα λειτουργίας των τηλεπικοινωνιών βασίζεται πάνω στη λειτουργία της κυψέλης (Κεραία κινητής τηλεφωνίας ή μελισσοκομική κυψέλη;). Τα κινητά τηλέφωνα ανήκουν και αυτά σε μία κυψέλη (μέλισσες η κινητά;). Τα κοινά μεταξύ των 2 δραστηριοτήτων τον έκαναν να φτιάξει την πρώτη επιχειρηματική-τηλεπικοινωνιακή ομάδα μεταξύ των μελισσοκόμων. Η ομάδα αυτή μοιράζεται μία απίστευτα φθηνή προσφορά επικοινωνίας μεταξύ των μελών της με σκοπό την εξοικονόμηση χρημάτων για τα μέλη της.

Μέσα στην περίοδο της καραντίνας που μας έφερε ο COVID-19 αποφάσισε την ίδρυση του prosforakia.com με σκοπό οι διάφορες κοινωνικές ομάδες στη χώρα μας να μπορούν να συμπεριφερθούν όπως οι μέλισσες: ΟΜΑΔΙΚΑ και να πετύχουν προσφορές, για όλα τα μέλη της ομάδας, έστω και άν τα μέλη δε γνωρίζονται μεταξύ τους.

 Την ιδέα υλοποιεί η Ναταλία Κεντρα-Ηλιάδη που από την αρχή πίστεψε αλλά και συνέβαλε στο όραμα. Είδε μαζί του τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού εμπορίου και έφτιαξε το vasilisses.com (επιχειρηματικό e-shop για μελισσοκόμους) καθώς και το

e-melefsis.com (e-shop για καταναλωτές μελισσοκομικών προϊόντων) και σήμερα τον posforakia.com. Έχει όλη τη διαχείριση αλλά και την εποπτεία του web marketing.

Καλώς ήρθατε στην ομάδα μας

Η ομάδα μας

32116654_10210805604046591_1235187364029

Πέτρος Ηλιάδης

107860475_10215838148177049_462470427856

Ναταλία Κέντρα-Ηλιάδη