Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Το πακέτο σύνδεσης που θα πάρω είναι καρτοκινητό η συμβόλαιο?


Το πακέτο σύνδεσης είναι καρτοκινητό και διέπεται απο τους εκάστοτε κανόνες λειτουργίας καρτοκινητών απο τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας.
Μπορώ να κρατήσω το υπάρχοντα αριθμό μου?


Δυστηχώς όχι, η πολιτική των εταιριών κινητής τηλεφωνίας, μας δίνει τη δυνατότητα των εκάστοτε προσφορών μόνο για νέα νούμερα.
Πόσα χρήματα πρέπει να βάζω κάθε μήνα?


Η ελάχιστη ανανέωση χρόνου ομιλίας είναι 12 ευρώ.
Πρέπει να ανανεώνω τα 12 ευρώ κάθε μήνα?


Για να έχεις συνεχώς τις υπηρεσίες, πρέπει να κάνεις τουλάχιστον μία ανανέωση χρόνου ομιλίας το μήνα, σε περίπτωση που δεν ανανεώσεις για ένα μήνα το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας σου μηδενίζεται.
Πόσα νούμερα μπορώ να αγοράσω?


Σύμφωνα με την νομοθεσία, ένας χρήστης μπορεί να έχει στο όνομα του μέχρι 20 διαφορετικά νούμερα.
Πώς αγοράζω το πακέτο σύνδεσης?


Μπορείς να το βρείς ΜΟΝΟ εδώ στο site μας, πατώντας Αγορά και πακέτο σύνδεσης. Η πληρωμή γίνεται μόνο με πιστωτική,χρεωστική,τραπεζικό λογαριασμό η PayPal. Σε περίπτωση που αγοράσεις το πακέτο απο άλλο μέσω εκτός του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού καταστήματος, δεν θα έχει μέσα την προσφορά του Prosforakia.com
Όταν παραλάβω το πακέτο σύνδεσης, τί κάνω?


Όταν λάβεις το πακέτο στα χέρια σου, θα βρείς μέσα οδηγίες που θα σε καθοδηγήσουν βήμα βήμα.
Είναι δυνατή η φορητότητα?


Όχι, δεν υπάρχει δυνατότητα φορητότητας
Είναι απαραίτητο να δώσω τα στοιχεία μου?


Σύμφωνα με τον νόμο ταυτοποίησης 3789/2009, είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία, πρίν την ενεργοποιήση του καρτοκινητού σου απο τον Prosforakias.com Άν δεν έχεις συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σου, θα πρέπει να δηλώσει το καρτοκινητό σου ένας ενήλικας. Αυτός θα θεωρείτε ο πάροχος, κάτοχος-συνδρομητής του κινητού και εσύ ο χρήστης. Γι'αυτό συμπλήρωσε τα δικά του στοιχεία στη φόρμα και αυτός θα πρέπει να την παραλάβει και να την υπογράψει.