Αποστολές-Επιστροφές

Αποστολές 

Το κατάστημά μας συνεργάζεται με τη Γενική Ταχυδρομική και τα ΕΛΤΑ courier! Γνωρίζοντας πολύ καλά την ανυπομονησία σας να πάρετε στα χέρια σας την παραγγελία σας, έχουμε κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε αυτό να συμβεί όσο γίνεται πιο σύντομα! Αυτό σημαίνει πως:

• Για αποστολές εντός Αττικής, θα χρειαστούν 1-2 εργάσιμες από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η επεξεργασία της παραγγελίας σας & θα λάβετε το ενημερωτικό e-mail με τον κωδικό παραγγελίας σας.

• Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα, θα χρειαστούν 1-3 εργάσιμες από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η επεξεργασία της παραγγελίας σας & θα λάβετε το ενημερωτικό e-mail με τον κωδικό παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που δεν καταφέρετε για οποιοδήποτε λόγο να παραλάβετε το δέμα σας την προκαθορισμένη ημέρα ή ώρα παράδοσης, έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με το αντίστοιχο κατάστημα της εταιρίας courier και να κανονίσετε εκ νέου την παραλαβή του.

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ 5€ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Επιστροφές

Η επιστροφή του πακέτου καρτοκινητής θα πρέπει να γίνει κατόπιν συνεννόησης και αιτιολόγησης της επιστροφής.

Σε περίπτωση κάποιου λάθους η ελαττωματικού πακέτου από την δική μας πλευρά, πάντα κατόπιν συνεννόησης στο chat η  στο email prosforakias.sales@gmail.com θα σας σταλεί νέο πακέτο με δική μας χρέωση.